Friday, May 25, 2012 By: Hijaudaun

SELAMAT PENGANTIN BARU AWAK!

assalamualaikum...

-post nie khas untuk SAHABAT saya-

kejap ja rasa masa berlalu..pejam celik masing-masing dah "beso"..dulu kanak-kanak rebina,tuptup sekarang dah nak cari isteri orang dah..haih,dalam banyak2 kawan,rupa-rupanya dia yang kahwen dulu noo..alhamdulilah jodoh dya cepat dari kami semua..hehehe


Buat SAHABAT saya,

Selamat pengantin baru…< 26.MEI.2012>
saya bahagia bila tengok sahabat saya bahagia..lalala
Btw, minta maaf banyak2(berjuta-juta,berbilion2lah kiranya) xleh attend ur wedding..sangat seedeeyyy maa..huhuhu..sekali dalam seumur hidupkan..wat can I do…huhuhu..so, sekali lagi,minta maaf banyak-banyak. Walaupun  I xdapat hadir ur wedding, jgn lupa I sentiasa doakan kebahagian sahabat saya..insyaALLAH..;)

Buat SAHABAT sy &; EN.SUAMI
Hujan ribut angin menderu ,Di tepi kuala airnya biru
Ucapan "Selamat Pengantin Baru" ,Selamat menempuh hidup baru

" Manusia Hawa dijadikan daripada rusuk manusia Adam, bukan
dari kepalanya untuk menjadi atasnya, bukan dari kakinya
untuk menjadi alasnya, malah dari sisinya untuk menjadi teman
hidupnya, dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan dekat
di hatinya untuk dicintai”
"Semoga perkahwinan kalian kekal sehingga ke akhir hayat dan insyaAllah sampai ke syurga"

1 comments:

siti said...

huhuuhuhuh...aku pon mintak maap banyak2..sbb xdpt p knduri kwn baik awk tu..huhuhuhu

Post a Comment